«ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΒΛΕΠΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ» Αποκαλύψεις από πρώην σύντροφο του Λούμπιτς: Ελεγε ότι θα κάνει κάτι που θα άλλαζε το σύστημα, ο κόσμος θα μάθαινε το όνομά του!!!

Φως στην ψυχολογική κατάσταση που ενδεχομένως να βρισκόταν ο Αντρέας Λούμπιτς, που όπως όλα δείχνουν έριξε
το Airbus Α320 της Germanwings στις γαλλικές Αλπεις, ρίχνει μία πρώην σύντροφός του.
Η Μαρία Β., μία 26χρονη αεροσυνοδός που είχε σχέση για πέντε μήνες με τον πιλότο, σε συνέντευξή της στην Bild αποκάλυψε ότι ο Λούμπιτς της είχε δηλώσει πως κάποια ημέρα θα έκανε κάτι που θα άλλαζε όλο το σύστημα και όλος ο κόσμος θα μάθαινε το όνομά του.
Η γυναίκα που δηλώνει «αφάνταστα σοκαρισμένη». Η ίδια πετούσε επί πέντε μήνες στις ίδιες πτήσεις με τον Λούμπιτς πέρυσι, περίοδο κατά την οποία είχαν και σχέση. Αν ισχύουν τα συμπεράσματα των ερευνητών, ο Αντρέας Λούμπιτς «το έκανε αυτό επειδή κατάλαβε ότι λόγω των προβλημάτων υγείας του, το μεγάλο του όνειρο, να δουλέψει στη Lufthansa ως κυβερνήτης και ως πιλότος σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων ήταν πρακτικά αδύνατον να πραγματοποιηθεί», πρόσθεσε.
Αναφερόμενη στο χωρισμό τους, εξήγησε ότι αυτό συνέβη γιατί «γινόταν ολοένα και πιο ξεκάθαρο ότι αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα. Στις συζητήσεις μας έχανε τον έλεγχο και μου φώναζε (...) Τη νύχτα ξυπνούσε και φώναζε ''Πέφτουμε'' γιατί έβλεπε εφιάλτες». Η 26χρονη σημείωσε ακόμη ότι ο πιλότος γινόταν άλλος άνθρωπος όταν μιλούσε για τη δουλειά, καθώς εκνευριζόταν για τις συνθήκες εργασίας. «Τα χρήματα δεν ήταν αρκετά, φοβόταν για τη σύμβαση του, υπήρχε υπερβολική πίεση».
Ο Λούμπιτς δεν μιλούσε πολύ για την αρρώστια του, έλεγε μόνο ότι ακολουθούσε ψυχιατρική αγωγή, σύμφωνα με την πρώην σύντροφό του, ενώ ήταν ικανός να κρύβει από τους άλλους αυτά που του συνέβαιναν. Παρά τα προβλήματά του όμως, ήταν ευγενικός και ανοιχτός άνθρωπος στη δουλειά, πολύ τρυφερός στις ιδιωτικές σχέσεις του και ένας άνδρας που είχε ανάγκη ν' αγαπηθεί, συμπληρώνει η αεροσυνοδός.
ΠΗΓΗ iefimerida